Kukkakimppuja iloon ja suruun – kukkien sidontaa - Kitee ja Tohmajärvi

 

Kukkakaupoistamme saat toiveidesi mukaiset kukat kaikkiin tilaisuuksiin. Teemme kukkien sidontaa laadukkaana käsityönä. Sidontaa tehdään esim. siunaustilaisuuksiin, juhlapaikkojen koristeluiksi sekä morsiuskimpuiksi.

 

Kukkavihkojen ja -kimppujen lopullinen hinta määräytyy kukkien määrästä, lajikkeista ja kukkien sidontaan käytetystä ajasta.

 

Meiltä saat myös kukitettuja seppeleitä ja leikkokukkia peruskukista erikoisuuksiin. Lisäksi myynnissä on erityylisiä kauniita ruukkuja.

OTA YHTEYTTÄ >>

Kukkavihot, surukimput ja arkkukukkalaitteet

 

Hinnastossa on esitelty muutamia esimerkkikimppuja ja niiden hintoja. Sidontatöiden lopulliset hinnat määräytyvät kukkien määrän, lajikkeiden ja sidontaan käytetyn ajan mukaan. Kukkavihkojen hintoihin sisältyy koneella kirjoitettu ja laminoitu kortti.

OTA YHTEYTTÄ >>

Kukkalaitteet

Surukimput

Arkkulaitteet

Kukkakuljetukset ja vihersisustaminen

 

Kukkalähetys on oiva tapa ilahduttaa läheistäsi tai ottaa osaa suruun. Kauttamme saat tilanteeseen sopivat, kauniit ja hillityt kukkalaitteet jokaiseen tilaisuuteen. Kukkakuljetukset toimivat arkipäivisin ja poikkeuksellisina sesonkiaikoina. Voit tilata kukat kotiin tai suoraan vastaanottajan osoitteeseen.

 

Kukkakuljetukset toimitetaan yhteistyössä Interfloran kanssa.

 

Vihersisustusta koteihin ja julkisiin tiloihin

 

Teemme vihersisustusta koteihin ja julkisiin tiloihin asiakkaan toiveiden mukaan. Viherkasvivalikoimamme on laaja ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Sopimuksesta voimme myös huolehtia kasveista puolestasi.

 

Morsiuskimput

 

Kiteellä ja Tohmajärvellä sijaitsevista kukkakaupoista saat unelmiesi morsiuskimpun! Käsityönä sidottava kimppu valmistetaan ammattitaidolla täsmälleen toiveidesi mukaan. Meiltä saat myös muut hääjuhlan kukat, kuten vieheet, heittokimput, morsiusneidon ja -pojan kukkakoristeet sekä juhlapaikan koristelut.

 

Morsiuskimpun hinta muodostuu suunnittelusta, kimpun mallista, kukista ja sidontaan käytetystä ajasta.

OTA YHTEYTTÄ >>

Ratilainen Ky

 

Puh. 013-225 455 / Kitee          (päivystys hautausasioissa 24h 0400 579 266, Jorma Ratilainen)

Puh. 013-225 855 / Tohmajärvi (päivystys hautausasioissa 24h 0400 579 266, Jorma Ratilainen)

 

info@ratilainen.fi

 

Aukioloajat:

ma-pe 9-17

la 9-14

 

Kotisivut ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen graafinen suunnittelu ja toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku