Kukkakaupastamme iloon ja suruun – kukkien sidontaa - Kitee

Kukkakaupoistamme saat toiveidesi mukaiset kukat kaikkiin tilaisuuksiin. Teemme kukkien sidontaa laadukkaana käsityönä. Sidontaa tehdään esim. siunaustilaisuuksiin, juhlapaikkojen koristeluiksi sekä morsiuskimpuiksi.

Kukkavihkojen ja -kimppujen lopullinen hinta määräytyy kukkien määrästä, lajikkeista ja kukkien sidontaan käytetystä ajasta. Meiltä saat myös kukitettuja seppeleitä ja leikkokukkia peruskukista erikoisuuksiin.

Lisäksi myynnissä on erityylisiä kauniita ruukkuja. Voit tilata kukkia myös Ekukan tai Interfloran kautta

Kukkavihot, surukimput ja arkkukukkalaitteet

Sidontatöiden lopulliset hinnat määräytyvät kukkien määrän, lajikkeiden ja sidontaan käytetyn ajan mukaan. Kukkavihkojen hintoihin sisältyy koneella kirjoitettu ja laminoitu kortti. Kukkavihot alkaen 70€, surukimput alkaen 30€ ja arkkukukkalaitteet alkaen 70€.

KukkaLAITTEET

SURUKIMPUT

ARKKULAITTEET

Kukkakuljetukset ja vihersisustaminen 

Kukkalähetys on oiva tapa ilahduttaa läheistäsi tai ottaa osaa suruun. Kauttamme saat tilanteeseen sopivat, kauniit ja hillityt kukkalaitteet jokaiseen tilaisuuteen. Kukkakuljetukset toimivat arkipäivisin ja poikkeuksellisina sesonkiaikoina. Voit tilata kukat kotiin tai suoraan vastaanottajan osoitteeseen. Kukkalähetykset toimitetaan yhteistyössä Interfloran ja e-kukan kanssa. Vihersisustusta koteihin ja julkisiin tiloihin Teemme vihersisustusta koteihin ja julkisiin tiloihin asiakkaan toiveiden mukaan. Viherkasvivalikoimamme on laaja ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Sopimuksesta voimme myös huolehtia kasveista puolestasi.

MORSIUSKIMPUT

Kukkakaupastamme saat unelmiesi morsiuskimpun! Käsityönä sidottava kimppu valmistetaan ammattitaidolla täsmälleen toiveidesi mukaan. Meiltä saat myös muut hääjuhlan kukat, kuten vieheet, heittokimput, morsiusneidon ja -pojan kukkakoristeet sekä juhlapaikan koristelut. Morsiuskimpun hinta muodostuu suunnittelusta, kimpun mallista, kukista ja sidontaan käytetystä ajasta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS KUKKAKAUPPA KITEELLÄ

Ratilainen Ky tarjoaa laadukkaat kukkakauppa- ja sidontapalvelut jo lähes 40 vuoden kokemuksella Kiteellä sijaitsevasta kukkakaupastamme.